Ben jij zo klaar om een vervullende levensinvulling te vinden voor jezelf?

Wil je wel maar loop je steeds weer vast op je eigen basis en energiebalans?

Kost het leven daardoor zoveel energie dat er geen ruimte voor iets anders is?

Hey, mooie mens, ik zie je wel

Je hebt heel veel in huis maar je bewijsdrang legt je elke keer weer plat. Het ene moment ga je vanuit forceren, het andere moment ben je alle energie kwijt en eindig je in stilstand.

Je wéét wel dat je waardevol bent, snel leert en qua kennis veel in huis hebt maar zolang je het niet voelt blijf je in tussen forceren en stilzitten hangen.  Je kunt de tussenweg niet vinden. Je verlangt naar een ontspannen en spontane manier van leven. Een manier van leven die zorgt dat er energie overblijft om te doen wat je leuk vind. Jij wil op je eigen manier een bijdrage aan de wereld zijn. Je hebt al veel zelfkennis maar HOE pas je die nou in je dagelijks leven toe?

‘Geef mij mijn gebruiksaanwijzing’ schreeuwt alles in jou. Help me de puzzel in elkaar te leggen zodat ik verder kan.

Die gebruiksaanwijzing zit in jou. Dat weet jij heus wel. Het omzetten van de kennis naar een praktische levenswijze die bij je past dat lukt je niet. Je wil spelend jezelf ontdekken, plezier maken en je levensenergie weer laten stromen. Je hebt iemand nodig die jouw uitdagingen en deze weg leuk en speels maakt.

Dan kan jij zelf wel weer aan de slag. Je bent proactief genoeg. Je wil je energie en intelligentie ‘gewoon’ slimmer gebruiken zodat het voor je werkt in plaats van tegen je. 

Jij verlangt ten diepste naar een fijne balans waarop je ontspannen kan leven en je intelligente zelf kan zijn.

Je bent klaar voor de volgende stap

het bouwen en rusten op je eigen basis.

Jij wil namelijk heel graag iets kunnen doen met dat snelle, creatieve en intelligente brein van je. Het heeft stimulatie nodig. Als je het niet kan gebruiken beland je in een bore-out. Als je vooruit gaat bewegen beland je met je gedrevenheid in een burn-out. Daar ben je helemaal klaar mee. Jij wil een leven dat je eer doet. Zowel aan je fysieke en/of psychische uitdagingen áls aan je talenten. Jij weet zeker dat het kan. Je weet alleen niet HOE.

Het is tijd voor focus, liefde en toewijding aan je jezelf.  
Tijd om je bewijsdrang los te laten en de manier van leven te vinden die écht bij JOU past.

Stevig in en op je eigen basis mooi mens!

Gun jij jezelf de tijd om jouw puzzeltje in elkaar te leggen? 

Ik ben Margot...

Coach voor mensen waarvoor een eigen balans vinden en je eigen plek innemen net iets minder vanzelfsprekend is.

Ik zie veel mensen hoge doelen willen stellen en vervolgens huilend op de bank eindigen. Eindeloos voorbij gegaan aan zichzelf, met pijn in hun lijf. Dat kan toch niet de bedoeling zijn mooi mens.

Met mijn opleiding maatschappelijk werk,  veilige aanwezigheid, energiewerk, deep listening en mijn eigen ervaringsdeskundigheid help ik jou met plezier je eigen basis neer te zetten. Vanuit die basis kan jij leven en functioneren. Je gaat staan vanuit zelfvertrouwen, met de wetenschap dat jij niet zomaar meer omvalt.

Tijd om op je eigen benen te staan.

Het 'vol levensenergie' traject

Jij loopt je weg en ik loop met je mee. Samen ontdekken we precies hoeveel energie je hebt, waar je energie verliest en wat jij nodig hebt. We halen de druk en bewijsdrang er af. Jij bent een capabel mens met een zelfherstellend vermogen en een goed stel hersenen. Daar gaan we vanuit en bouwen we op voort. Dat maakt dat je kan spelen met jouw energiebalans en talenten. 

De spanning die je langdurig hebt opgebouwd in je lijf ontladen we met behulp van de natuur, rust, speelsheid en energetische behandeling. Het is tijd voor een leven dat je past. Een leven waarin je je blij voelt. 

Je energie komt vrij. Er is steeds meer ruimte voor je creativiteit, je mogelijkheden en wat jou écht boeit. Misschien wil je wel voorzichtig stappen de wereld in zetten om jezelf te ontdekken. Ik loop met je mee. Voornamelijk in de wekelijkse begeleiding. Er is de mogelijkheid om met je mee te gaan als je de spannende eerste stappen de wereld in zet.

Je omarmt je uitdagingen, leert vanuit ervaring, legt je lat lager en hebt plezier. Er komt zelf ruimte om je leven te vieren.

Jij hebt gekozen om zachter voor jezelf te zijn en dat komt naar je terug. Vanuit deze liefdevolle energie kan je zelf weer verder.

Zelfvertrouwen, trots en blijdschap komen dan vanzelf. Het tilt je op. Jij kan steeds meer jezelf zijn. Je zit in een prachtige opwaartse spiraal. Dankbaar zak je meer in je rust. Je bent happy met jezelf en de mooie mensen om je heen.

Jij bent jezelf
Met alles wat je bent
Het cadeau dat deze wereld zo goed kan gebruiken.

"Margot heeft het talent om precies aan te voelen wat nodig is in de energie die ik uitstraal. Liefdevol en zonder oordeel spiegelt ze de processen waarin ik me bevindt. Ze is daarin ook altijd eerlijk en respectvol. Ze zal me nooit willen ''redden'' maar geeft inzichten over mijzelf om mijn eigen kracht aan te boren, mijn eigen sterke rots te zijn door me te stimuleren en te motiveren het zelf te doen en daarin ook het volste vertrouwen mee te geven en dat is iets waar ik super dankbaar voor ben.
Roos Barnhoorn
Inspiratie van Roos
Dit is een traject helemaal op jou lichaam, ziel en geest geschreven.

Deze ingrediënten zal je altijd in het traject vinden.

 • Coachconsulten eenmalig 90 min

  Kom je moeilijke momenten tegen? Ik loop met je mee. Samen creeren we overzicht, ontdekken we waar jouw uitdagingen liggen en hoe je daar mee om kan gaan.

 • Ontlading van spanning

  In de opbouw van spanning kijken we wat nodig is. Rust en natuur, een energetische behandeling, meditatie, een leuke en speelse activiteit? Samen kijken we wat nodig is om het speels te houden. Het mooie is dat door het samen spelen, jij steeds beter in leert te zetten wat jou helpt.

 • Een kerndocument Digitaal en afgedrukt

  Gaande weg verzamelen we prachtige informatie over jou. Wie ben je? wat maakt je blij? Wat heb jij nodig? Wanneer vraag je hulp? Samen bundelen we dat in een kerndocument. Een tastbare gebruiksaanwezig van jou. Jij met al je mooie talenten én je uitdagingen, precies goed zoals jij bent.

 • Hulp bij vergroten van zelfliefde

  Voor jezelf zorgen. Dat is echt niet voor iedereen vanzelfsprekend. Liefdevol naar jezelf kijken. Je eigen uitdagingen en 'fouten' omarmen. Weten dat je altijd goed genoeg bent. Samen werken we daar aan. Een leven waarin je levensenergie kan stromen is een leven waarin je jezelf liefdevol de ruimte geeft.

 • BONUS 1: Toegang tot een steunende community van mensen die ook hun missie leven. Tijdens je traject en een jaar daarna

  Kom je moeilijke momenten tegen? Loop je tegen uitdagingen in je missie leven aan en verlang je naar mensen om mee te sparren? Heb je een netwerk van krachtige en gedreven missielevers nodig die je bij staan bij je, je een liefdevolle basis bieden vanuit verbinding in vrijheid? Jij ontvangt een jaar lang toegang tot de krachtige community Creatie vanuit je bron.

 • BONUS 2: Toegang tot een website vol meditatie en afstemmingenden Tijdens je traject en een jaar daarna

  Kom je in de week moeilijke momenten tegen? Gedachten van tekort aan tijd? Moeite met focus? Lastig kunnen ontspannen tijdens dit traject? Dan heb je toegang tot mijn database van super waardevolle tools die je direct verder helpen.

 • BONUS 3: Om de donderdagavond een zoom voor de community Tijdens je traject en een jaar daarna

  Hier ontmoet je elkaar, kan je vragen stellen en sparren. Ik ben zelf aanwezig vanuit de coachblik om mee te kijken als je even vastloopt. Voor iedere zoom check ik in de community waar de vraag ligt op dit moment. Zo sluiten de zooms altijd naadloos aan.

Jij bent een krachtig, intelligent en creatief mens. Daar gaan we vanuit en die kracht gaat in dit traject vóór je werken. Zo hou je energie over in plaats van dat jij jezelf uitput.

Stap in jeZelf en je missie

Aan de slag

Hier kies jij voor een leven dat echt bij JOU past. Je geeft jezelf de ruimte om te spelen en plezier te hebben. Jouw energie kan weer stromen.

Vol liefde sta jij aan je eigen stuur

sergey-shmidt-koy6FlCCy5s-unsplash

Vol levensenergie traject

een traject op maat, ook mogelijk vanuit PGB
Plan een kennismakingsgesprek
 • Coach consulten
 • Ontladen van spanning
 • Kerndocument
 • Vergroten van je zelfliefde
 • Bonus 1: Toegang tot een steunend community
 • Bonus 2: Toegang tot een website vol meditaties en afstemmingen
 • Om de donderdag avond een Community Zoom

Leg contact voor jouw gratis kennismaking & Authenticiteitsscan