Kom jij steeds hetzelfde thema tegen en heb je echt alles al gedaan?
Is het enige wat je nu kan doen loslaten?
Vliegt je juist bij dat loslaten tegen alle muren op?

IMG-20210218-WA0000
Loslaten vind je lastig want hoe DOE je dat?

Jij hebt een thema waar je al lang aan werkt. Veilig zijn in verbinding met anderen. Zichtbaar zijn in de wereld. Het goed genoeg zijn. Jij hebt eigenlijk alles al gedaan en nu is het enige wat je nog kan doen… loslaten. Iedere keer als je dat wil doen grijp je echter weer vast. Nu is het tijd. Jij wil hier gewoon dwars doorheen! Niet met bruut geweld maar met liefdevolle aanwezigheid. Maar HOE doe je dat?

Dit gaat voorbij woorden. Voelen, dat is de kern. Geraakt worden op de juiste frequentie om daadwerkelijk los te kunnen laten. 

Je bent klaar om hulp te vragen. Geen idee wat je precies nodig hebt. Ja, iemand die met je mee kijkt waar het vastloopt. Die samen naar de momenten kijkt waarin je genadeloos naar jezelf bent en je helpt deze momenten om te draaien.

JIJ WIL ZO GRAAG VRIJ ZIJN VAN DIT PATROON. 

3 of 5 consulten vol vrijheid

Kom mooi mens, dan gaan we samen op pad. Jij gaat het commitment met jezelf aan en ik loop met je mee. Vanuit rust en ruimte maken we dit veilig en ontspannen.   

In de eerste sessie leggen we de pijn en het verlangen bloot. De sessies daarna ga je de diepte in. Ik ondersteun je met scherpe vragen en zachte energetische behandeling. 

Na de sessie ontdek je wie je bent zonder de emoties en overtuigingen die je los hebt gelaten. De verschuiviing zie je in je dagelijks leven. Opeens gaan de dingen rondom je thema zo veel gemakkelijker. Je kan weer ademhalen! Dat is fijn. Eindelijk voelen jij en je leven lichter. Je voelt ruimte en kan weer vooruit. Uit je pijn en in je leven mooi mens.

 Investering:
€115,- per consult

We nemen anderhalf uur de tijd. Verwerking kan je niet haasten.

Ik ben Margot...

20210311_115751

Ik zie veel mooie mensen om me heen verlangen naar groei én tegelijk krampachtig vasthouden aan de veilige haven. Het is spannend om los te laten. Wie ben jij zonder bepaalde gevoelens, gedachten en gedragingen? Het vraagt moed om te kiezen voor nieuwe ervaringen

Ik begeleid mensen bij het loslaten, ruimte scheppen en jezelf vrijheid geven. Ik zie die mensen versteld staan van de mogelijkheden. Opeens gaat het leven en het thema dat ze kozen een stuk simpeler. 

Geen zelfverwijt meer, geen boosheid naar de buiten wereld. Enkel nog een weg die voor je open ligt.