Ben jij telkens weer streng tegen jezelf en wil je dat echt anders?
Wil je met héél je hart leven liever te zijn tegen jezelf?

51010723_293239798059151_2638747328780959744_n
Het lukt je gewoon niet alleen en daar baal je van.

Jij wil jezelf ruimte gunnen om te leren. Vallen en opstaan, je weet dat dat er bij hoort. Wat er bij jou gebeurt is dat je vooral boos bent op jezelf als je het fout doet. Je straft jezelf misschien zelfs wel. Want je moet het allemaal goed doen. Je mag geen fouten maken. Je mag niet falen.

Het is een oud patroon, je weet waar het vandaan komt maar het veranderen lukt niet zo goed. Je wil wel, maar waar moet je die vergevingsgezindheid dan vandaan toveren? Waar moet je die liefdevolle woorden vinden? 

Je bent klaar om hulp te vragen. Geen idee wat je precies nodig hebt. Ja, iemand die met je mee kijkt waar het vastloopt. Die samen naar de momenten kijkt waarin je genadeloos naar jezelf bent en je helpt deze momenten om te draaien.

JIJ WIL VAN ZELFVERWIJT NAAR LIEFDEVOLLE COMMUNICATIE!   

3 of 5 consulten vol zelfliefde

Kom mooi mens, dan gaan we samen op pad. Jij gaat het commitment met jezelf aan en ik loop met je mee. Met een eindeloos oordeelloze blik leer ik je die ook voor jezelf te ontwikkelen.   

Ieder consult krijg kom je een moeilijke situatie bij me brengen. Samen kijken we de situatie aan en verschuif je van zelfverwijt naar liefdevolle communicatie met jezelf. Daarna geef ik je een energetische behandeling om te ontladen.

De ervaring heeft geleerd dat je je kilo’s lichter zult voelen na zo’n sessie. Je bevrijd jezelf van het zware oordeel en voelt je weer licht. Je kan weer ademhalen! Dat is fijn. Eindelijk voelen jij en je leven lichter. Je voelt ruimte en kan weer vooruit. Uit je pijn en in je leven mooi mens.

 Investering:
€115,- per consult

We nemen anderhalf uur de tijd. Zelfliefde kan je niet haasten.

Ik ben Margot...

20190416_134816

Ik zie veel mooie mensen om me heen rond fladderen. Het is spannend om jezelf te zijn. Het vraagt je om liefdevol naar jezelf te zijn. Alleen dan voel je je veilig bij jezelf. Oei, dat is nou precies wat zo moeilijk is.

Inmiddels heb ik meer dan 50 mensen de kracht van liefdevolle communicatie geleerd. Ik zie die mensen  bloeien en groeien. Want als jij veilig bij jezelf bent, ben je veilig in de wereld. Dan kan je spelen met het leven. Ik help je graag op weg met mijn eindeloos oordeelloze aanwezigheid.