Ben jij klaar voor de volgende stappen vooruit in je leven?

Vind je het zo spannend dat jij steeds je eigen kern verlies?

Kan je daarom maar moeilijk in creatie komen en blijven?

Hey, mooie lichtwerker, ik zie je wel

Je hebt een hele goeie inhoud, weet waar je heen wil en bent klaar om te gaan. Dan is daar die enorme angst om jezelf te laten zien en ben je de connectie met jezelf kwijt.

Je wéét wel dat je er klaar voor bent maar als je het niet voelt kan je niet goed creëren.  Je gaat zweven. Als je zweeft krijg je jouw ideeën en gedachten niet meer op de aarde. Gadver. Alle kennis die je over jezelf hebt, alle inhoud die je wil delen en vooral je passie en drive glipt uit je handen.

‘Geef me een anker!’ schreeuwt alles in jou. Iets om me aan vast te houden.

Dat anker ben jezelf. Dat weet jij heus wel. Je kan er in spannende momenten echter niet zo goed bij. Als je er middenin zit is alles weg. De gebruiksaanwijzing van jezelf die je inmiddels wel kent, de mensen die je om hulp zou kunnen vragen, je missie, waar is het? Het lijkt wel drijfzand. Jij verlangt naar een hele pure spiegel van jezelf. Iets waar je naar kan kijken, letterlijk vast kan houden. Iets dat je DIRECT weer herinnert aan jezelf en die verbinding weer teruggeeft. 

Jij verlangt ten diepste naar een zuivere spiegel van jezelf, binnen direct handbereik.

Je bent klaar voor de volgende stap

en..... jouw plek in de wereld in te nemen.

Jij wil mensen, kinderen en/of de maatschappij inspireren zichzelf te zijn, zoals jij jezelf bent. Het doet je groeien, maakt je trots en geeft je zelfvertrouwen. Jezelf de toestemming geven om op je eigen manier te leven maakt je vrij. Vanuit die vrijheid ben je graag in verbinding met de ander. Dan kan zowel jij als de ander volledig zichzelf zijn. Dat geeft je een gevoel van ultiem geluk. Samen kan je het leven vieren.

Het is tijd voor focus, liefde en toewijding aan je eigen doel, jouw missie.
De wereld te veranderen op je geheel eigen manier. 
Tijd om alle vragen vanuit angst los te laten, ze doen er niet meer toe.

Terug naar je krachtige kern mooi mens!

Gun jij jezelf het ankerpunt dat je dicht bij jezelf houdt?

Ik ben Margot...

Coach voor mensen waarvoor een eigen plek innemen net iets minder vanzelfsprekend is.

Ik zie veel snel groeiende mensen om heen vastlopen in angst en verlies van oriëntatie. Ze kunnen, willen en doen, tot het moment dat er echt geen weg meer terug lijkt te zijn. Dat moment ontlopen ze, tot hun eigen grote frustratie.

Met een talent om razend snel te ordenen, gecombineerd met de veilige aanwezigheid en deep listening bied ik je overzicht, scherpe focus maak ik samen met jou een ijzersterk ‘krachtige kern’ document. Het ankerpunt waar jij je aan vast kan houden. Het geeft je richting, een tastbaar beeld van jou, je eigen gebruiksaanwijzing voor de spannende momenten een drie krachtwielen die je helpen de juiste frequenties te vinden en vast te houden. Alles wat jij nodig hebt om lekker te creëren en jouw plek met trots in te nemen.

Tijd om op je eigen benen te staan.

Het 'krachtige kern' document

Ieder moment dat je in paniek raakt kan je terug naar jezelf. Dat is een gegeven. In grote groei is dat echter makkelijker gezegd dan gedaan. Dat is waar jij je ‘krachtige kern’ document oppakt.

Je hebt direct overzicht. Wat was je missie ookalweer? Wie kan je waar hulp bij vragen? Wat waren de dingen die je deed om voor jezelf te zorgen? Waarop checkte je of iets bij je missie paste? Welke intenties stem je op af?

Het is een document vol persoonlijke aandacht en aanwezigheid bij jezelf. Je hoeft niet meer te zwemmen. Je zakt niet langer weg in je oude spiralen want jij hebt je nieuwe vibe heel sterk neergezet en daar houd jij je aan vast.

Jouw energie staat heel stevig, daar komt niemand meer aan. Jij weet wie je bent, wat je nodig hebt en wat je te doen hebt. Vanuit deze krachtige energie kan je zelf weer verder.

Zelfvertrouwen, trots en blijdschap komen dan vanzelf. Het tilt je op. Je kan de beste versie van jezelf zijn. Daardoor zet jij jezelf dan ook met heel veel passie neer. Je talent wordt gezien. Je zit in een prachtige opwaartse spiraal. Dankbaar straal je in wat je doet. Je bent happy met jezelf en de mooie mensen om je heen.

Jij bent jezelf
Met alles wat je bent
Het cadeau dat deze wereld zo goed kan gebruiken.

"Margot heeft mij laten zien dat ik het in mij heb waar ik voor sta, waar ik in geloof, wat ik uit wil dragen. Ze heeft me laten inzien dat ik dat echt zelf ben. Doordat ze op een heldere, concrete manier mijn woorden terug heeft gegeven en het tastbaar heeft gemaakt kan ik mijzelf zien!
Marieke Noordman
Jouw innerlijk kompas
Als cadeautje krijg je er van mij een steunende community bij

Wat krijg ik precies?

 • Ontdekkingssessies<br><small> In beeld wie je bent en wat je nodig hebt</small>
  Ontdekkingssessies
  In beeld wie je bent en wat je nodig hebt
  5 consulten van een uur

  Jij gaat ontdekken wie jij in de kern bent, waar je voor staat, hoe anderen je zien en zo je eigen spiegelbeeld verkennen en je eigen maken. Ik stel je de scherpe vragen, begeleid je met veel humor en maak dit traject leuk én veilig voor en met je.

 • Plan van aanpak
  Plan van aanpak 5 consulten van een uur

  Met de 1000 dromen die jij hebt verlies jij je in die 1000 dromen. Ik werk samen met Mandy die heel strak met je neerzet wat jij wil doen, in welk tijdspad jij dat gaat doen en hoe je dat vorm geeft. Zij helpt je een aanbod van moois neer te zette dat jou én de mensen die je wil bereiken blij maakt. Mandy is sensitief, weet heel goed wat een hoog bewust en hoog gevoelig mens nodig heeft en sluit naadloos op je energie aan. Zij maakt het leuk, speels en helder.

 • Een krachtwiel dat je afgestemd houdt <br><small> Steeds weer de juiste frequentie</small>
  Een krachtwiel dat je afgestemd houdt
  Steeds weer de juiste frequentie
  3 stuks

  Jij bent een energiegevoelig mens en hebt daarmee een energetisch anker van jou intentie voor je missie nodig. Het zet de energie die jij neer wil zetten aan of ruimt juist lekker op wat je niet meer helpt. Jij krijgt drie krachtwielen in je krachtige kerndocument. Jouw persoonlijke kernintentie en frequentie,een frequentie die je met liefde helpt ontladen en een frequentie die je helpt jouw missie en de energie er van uit te zetten.

 • Een tastbaar beeld van jou in je missie</small>
  Een tastbaar beeld van jou in je missie 1 beeld

  Ik werk samen met een digitale beeldkunstenaar die jouw energie, missie en kern omzet in een beeld van de krachtige persoon die JIJ bent. Een tastbare herinnering aan de sterke ziel die in jou leeft.

 • Kerndocument
  Kerndocument 1 digitaal document en een afgedrukte versie.

  Naar aanleiding van de ontdekkingssessies ontvangt je een kerndocument waarin jouw goud is vastgelegd. Hierin is het heel duidelijk wie je bent en wat je doet. Welke energiebalans bij je past, wat je nodig hebt en wat jij aan de wereld biedt. Twijfel je aan jezelf? Je hoeft enkel je kerndocument tevoorschijn te halen. Geen twijfel mogelijk, dit ben en doe jij. Zo communiceer je ook nog eens makkelijker met de wereld en heb je helder wat wel en niet bij jouw missie past.

 • Dagdeel van ontvangst.
  Dagdeel van ontvangst. 1 dagdeel van 3 uren

  Dit is het moment voor jou. Jij krijgt jouw spiegelbeeld tastbaar in handen. Er is ruimte voor thee/koffie, een gesprek, natuur, healing en alles wat dit spiegelbeeld in en bij jou losmaakt.

 • BONUS 1: Toegang tot een steunende community van mensen die ook hun missie leven.
  BONUS 1: Toegang tot een steunende community van mensen die ook hun missie leven. 1 jaar toegang

  Kom je moeilijke momenten tegen? Loop je tegen uitdagingen in je missie leven aan en verlang je naar mensen om mee te sparren? Heb je een netwerk van krachtige en gedreven missielevers nodig die je bij staan bij je, je een liefdevolle basis bieden vanuit verbinding in vrijheid? Jij ontvangt een jaar lang toegang tot de krachtige community Creatie vanuit je bron.

 • BONUS 2: Toegang tot een website vol meditatie en afstemmingen
  BONUS 2: Toegang tot een website vol meditatie en afstemmingen 1 jaar toegang

  In de besloten ledenpagina van Creatie vanuit je bron vind je een prachtig aanbod van meditaties en afstemmingen. Op de momenten dat je het moeilijk hebt kan je hier de meditatie vinden die bij je past. Alle meditaties en afstemmingen leiden je weer terug naar JOU. Weet je niet waar te beginnen? Stel je vraag in de community en we helpen je graag op weg. Ik maak iedere twee weken een nieuwe meditatie op input van de community.

 • BONUS 3: om de donderdagavond een zoom voor de community</small>
  BONUS 3: om de donderdagavond een zoom voor de community 1 jaar toegang

  Hier ontmoet je elkaar, kan je vragen stellen en sparren. Ik ben zelf aanwezig vanuit de coachblik om mee te kijken als je even vastloopt. Voor iedere zoom check ik in de community waar de vraag ligt op dit moment. Zo sluiten de zooms altijd naadloos aan.

 • Ontdekkingssessies
  In beeld wie je bent en wat je nodig hebt
  5 keer een uur

  Jij gaat ontdekken wie jij in de kern bent, waar je voor staat, hoe anderen je zien en zo je eigen spiegelbeeld verkennen en je eigen maken. Ik stel je de scherpe vragen, begeleid je met veel humor en maak dit traject leuk én veilig voor en met je.

 • Plan van aanpak 5 keer een uur

  Met de 1000 dromen die jij hebt verlies jij je in die 1000 dromen. Ik werk samen met Mandy die heel strak met je neerzet wat jij wil doen, in welk tijdspad jij dat gaat doen en hoe je dat vorm geeft. Zij helpt je een aanbod van moois neer te zette dat jou én de mensen die je wil bereiken blij maakt. Mandy is sensitief, weet heel goed wat een hoog bewust en hoog gevoelig mens nodig heeft en sluit naadloos op je energie aan. Zij maakt het leuk, speels en helder.

 • Kerndocument 1 digitaal document en een afgedrukte versie

  Naar aanleiding van de ontdekkingssessies ontvangt je een kerndocument waarin jouw goud is vastgelegd. Hierin is het heel duidelijk wie je bent en wat je doet. Welke energiebalans bij je past, wat je nodig hebt en wat jij aan de wereld biedt. Twijfel je aan jezelf? Je hoeft enkel je kerndocument tevoorschijn te halen. Geen twijfel mogelijk, dit ben en doe jij. Zo communiceer je ook nog eens makkelijker met de wereld en heb je helder wat wel en niet bij jouw missie past.

 • Een krachtwiel dat je afgestemd houdt
  afgestemd blijven op de frequentie die je kiest
  3 stuks

  Jij bent een energiegevoelig mens en hebt daarmee een energetisch anker van jou intentie voor je missie nodig. Het zet de energie die jij neer wil zetten aan of ruimt juist lekker op wat je niet meer helpt. Jij krijgt drie krachtwielen in je krachtige kerndocument. Jouw persoonlijke kernintentie en frequentie,een frequentie die je met liefde helpt ontladen en een frequentie die je helpt jouw missie en de energie er van uit te zetten.

 • Jouw persoonlijke krachtbeeld 1 beeld

  Ik werk samen met een beeldkunstenaar die jouw energie, missie en kern omzet in een beeld van de krachtige persoon die JIJ bent. Een tastbare herinnering aan de sterke ziel die in jou leeft.

 • Dagdeel van ontvangst 1 beeld

  Dit is het moment voor jou. Jij krijgt jouw spiegelbeeld tastbaar in handen. Er is ruimte voor koffie/thee, natuur, healing en alles wat dit spiegelbeeld in en bij jou los maakt.

 • BONUS 1: Toegang tot een steunende community van mensen die ook hun missie leven. 1 jaar

  Kom je moeilijke momenten tegen? Loop je tegen uitdagingen in je missie leven aan en verlang je naar mensen om mee te sparren? Heb je een netwerk van krachtige en gedreven missielevers nodig die je bij staan bij je, je een liefdevolle basis bieden vanuit verbinding in vrijheid? Jij ontvangt een jaar lang toegang tot de krachtige community Creatie vanuit je bron.

 • BONUS 2: Toegang tot een website vol meditatie en afstemmingenden 1 jaar

  Kom je in de week moeilijke momenten tegen? Gedachten van tekort aan tijd? Moeite met focus? Lastig kunnen ontspannen tijdens dit traject? Dan heb je toegang tot mijn database van super waardevolle tools die je direct verder helpen.

 • BONUS 3: Om de donderdagavond een zoom voor de community 1 jaar toegang

  Hier ontmoet je elkaar, kan je vragen stellen en sparren. Ik ben zelf aanwezig vanuit de coachblik om mee te kijken als je even vastloopt. Voor iedere zoom check ik in de community waar de vraag ligt op dit moment. Zo sluiten de zooms altijd naadloos aan.

Jouw talent is dat je altijd wel je weg vind.
Daar gaan we van uit en die kracht leggen we in jouw eigen handen 

Stap in jeZelf en je missie

Aan de slag

Hier pak jij de regie in eigen handen. Jij kiest voor je eigen kern, je eigen kracht en je eigen inspiratie. De rondvliegende emoties zijn niet langer de baas. 

Vol trots sta jij aan je eigen stuur

sergey-shmidt-koy6FlCCy5s-unsplash

Krachtige kern document

Jouw Investering: €2397,-
 • 5 ontdekkings en coachingsessies
 • 5 focus en flow consulten Mandy
 • 3 krachtwielen
 • 1 digitaal krachtbeeld
 • Kerndocument
 • Ontvangstmoment
 • BONUS 1: Steunende online community
 • BONUS 2: Toegang tot meditaties & afstemmingen
 • BONUS 3: Om de donderdag kunnen sparren met de
  community en met mij via Zoom.

Leg contact voor jouw gratis kennismaking & Authenticiteitsscan