Wil jij lekker in je eigen energie en flow zijn maar ben je dat even kwijt? Overkomt het leven je momenteel en verlang je naar flow? Heb je een positieve focus en boost nodig?

Je huis, je hond of kat, je uitdagingen, je werk, je baas, je leven, je kinderen, je tuin. het dagelijks leven vraagt steeds weer je aandacht. Aandacht die je graag wil geven. Tegelijk mis je de aandacht voor je eigen energie en vreugde. Je eigen ruimte vasthouden lijkt moeilijk in een wereld vol prikkels. Je wordt zo makkelijk afgeleid. 

Je bent je bewust dat jij jezelf afleidt. Waar is de energie gebleven om aan de slag te gaan? Wellicht weet jij wel wat jou helpt, oplaad en fijner doet voelen maar het Doen is een uitdaging. Stiekem kies je toch vaak voor gemak. Netflixen, je laten afleiden, uitstellen, scrollen op je telefoon en dingen die je niet écht blij maken.

Daarna baal je. Dit alles brengt je in een negatieve spiraal waarin je kritisch bent naar jezelf. Waarom lukt het je niet ‘gewoon’ met plezier voor jezelf te kiezen. Hoppa, daar gaat je energie naar negatieve gedachten in plaats van naar je energie en je eigen flow. 

“Hoe doorbreek ik dit gedoe?”
“Wie houdt me scherp?”
“Wie helpt me om weer lekker in mijn eigen energie te komen?”
“Waar vind ik de inspiratie en maak ik het voor mezelf zorgen weer leuk?”

Ik zie je verlangen naar energie, levensvreugde én fijne, energieke mensen om je heen die je motiveren. En ik vind het zo jammer dat jij je laat afleiden door de wereld om je heen.

Door 30 dagen focus vanuit rust ga je plezier, energie en een opwaardse spiraal ervaren.

Je stelt jezelf af op je wat jou blij maakt en laat dat elke dag groeien. Iedere dag zet je een stap. Je kijkt naar wat je in beweging zet en ‘meet’ zo je resultaten. Hierdoor voel je je blij en kom je in een positieve spiraal.
 
Dat geeft een energie!
 
Je tilt jezelf op, voelt je goed en houdt een gezonde balans in je focus en ontspanning.  Je haalt jezelf uit je dip, zet jezelf in de stroom en voelt je blijer en lichter.  


Dit is het geheim van op een leuke manier voor jezelf zorgen, energie opbouwen én plezier maken!

Start direct, vanuit je eigen huis. Verbonden met gelijkgestemden, motivatie en inspiratie via Facebookgroep.

Alles wat je nodig hebt om lekkerder in je eigen vel te zitten!

 

Klik Hier
Previous
Next

Wat krijg ik precies
in dit programma?

Online

 • De workshop Focus (online)
 • Iedere week een nieuwe meditatie. 
 • Iedere week een nieuw journal.
 • Iedere dag een motivatiemail.
 • Een Facebookgroep met gemotiveerde mensen die de verbinding met zichzelf en hun energie versterken.
 • De mogelijkheid om dinsdagavonden met me te sparren in Zoom. Ik ben live en beschikbaar van 20.00 uur tot 21.15 uur.

  BONUS

 • Een persoonlijk edelstenen krachtwiellegging om je energetisch te ondersteunen in jouw 30 dagen.
 • Iedere week een persoonlijke kaart als je aanschuif bij de Zoom.
 • 30 dagen toegang tot een website vol fijne meditaties en afstemmingen om fijne momenten met jezelf te beleven.

  EXTRA
  Als je iemand anders inspireert zich ook aan te melden en twee keer toegang koopt, ontvang je een gratis persoonlijk consult waarin we afstemmen op jou, je energie en wat jij nodig hebt om deze 30 dagen door te flowen. 

Jouw investering

€97,-

Veelgestelde vragen

De workshop en het visionboard maken kost ongeveer 2,5 uur. Daarna ben je dagelijks gemiddeld een kwartiertje tot en half uurtje kwijt. 5 a 10 minuten in de ochtend, 10 tot 20 minuten voor het slapen. Hoeveel tijd je er verder mee bezig gaat beslis jij zelf. Ik ben wekelijks een uur uur beschikbaar voor vragen. 

Ja, als jij bereid bent om de bovenstaande tijd voor jezelf te maken. Dit is een programma dat jou uitdaagt jezelf tijd te geven. Als je bereid dat te doen, kan je mee doen.

De meditaties en de journals zijn de basis. Als je resultaat wil ‘moet’ je daar gebruik van maken. Verder kan je zelf kiezen of je gebruik maakt van de Facebookgroep en de momenten dat je met mij kan sparren.

Dat voelt egoïstisch en roept verzet op. Ik denk dat het ook niet hoeft. ​​Als jij gaat focussen op wat voor jou belangrijk is, dat zullen je gezin, huis, werk en financiën vast een deel zijn van het gehele plaatje. Wat je gaat doen als je focust op je eigen verlangens, is ze naast de verlangens van alle anderen zetten. Je besluit om net zo goed naar je zelf te luisteren als dat je naar anderen luistert. Niet meer dan fair naar jezelf toch?

Dat ligt aan de grote van jouw doel. Sommige doelen nemen een paar dagen, andere een aantal jaren. Het doel van dit programma is dat je vanuit ontspanning, afstemming én focus naar je doel werkt. 

Nee. De besloten website, de facebookgroep en de ontmoetingsmomenten via Zoom wijzen zich vanzelf. Mocht je  tegen  de techniek aanlopen, ben ik altijd bereid je op weg te helpen. Tot nu toe heeft iedereen altijd deel kunnen nemen.

Ja. Alle inhoud meditaties en journals vind je op een besloten website. Jij krijgt hiervoor een inlogcode zodat je toegang hebt. Daar zal ik ook opnames van de lives van Facebook plaatsen. Heb je vragen die je graag beantwoord wil hebben? Deze kan je naar me mailen zodat ik ze in de Facebook live mee kan nemen.  De besloten Facebookgroep is een extra dienst binnen dit pakket, niet de hoofddienst. Wil jij niets met Facebook, ben je dus ook van harte welkom.

Nee. Je bent altijd vrij om aan te schuiven, helemaal niet mee te willen doen of af en toe. Dit programma kan je volgen zonder gebruik te maken van de online ontmoetingsmomenten.