Wil jij met heel je hart jezelf zijn en je eigen keuzes maken?
Vliegen jij en je aandacht weg als je echt in en voor jezelf moet staan?

20190416_134717
Het lukt je gewoon niet alleen en daar baal je van.

Je fladdert door het leven. Geïnspireerd door mooie waarheden, mensen en belevingen. Je loop er van over. Je eigen doelen behalen, dat is lastiger. Als je ervoor gaat zitten fladder je weer weg. ‘He? wat gebeurt er nou?’ Alleen in de natuur voel jij je echt helemaal veilig en met jezelf.

Je werkt al keihard. Ik hoef jou niet te vertellen wat innerlijk werk is, jij werkt aan jezelf. Jij wil groeien, jezelf zijn en doen waar je echt blij van wordt. Toch ben je er wel wat klaar mee. Het kost je teveel energie om jezelf niet te zijn. Het kost je teveel energie om te vechten om bij jezelf te zijn. Het is tijd voor echte verandering.

MAAR HOE DAN?

Je bent klaar om hulp te vragen. Geen idee wat je precies nodig hebt. Ja, iemand die met je mee kijkt waar het vastloopt. Die samen met je ontdekt waar je jezelf verliest en hoe je dat kan voorkomen. 

JE WEET 1 DING WEL HEEL ZEKER. JIJ WIL GEWOON JEZELF ZIJN!   

 Hiervoor is een Flowconsult. Je hoeft niet meteen heel traject aan te gaan. Je komt aanvliegen als je ergens tegenaan loopt en ik help je weer op je weg.  As simple as that. 

Consult

In een flowconsult zetten we de boel praktisch op een rijtje, kijken/voelen waar het niet stroomt en gooien de boel weer open. Jij verschuift van chaos naar orde, van blokkade naar mogelijkheden en van angst naar liefde en vaak vallen er weer nieuwe kwartjes. Helderheid! Je kan weer lekker verder.

Ik werk altijd met een combinatie tussen gesprek en ontspannen energiewerk. De ervaring heeft geleerd dat je je kilo’s lichter zult voelen na zo’n sessie.

Een eerste  Flowconsult vindt altijd eerst via skype of telefoon plaats. We nemen anderhalf uur de tijd. Indien gewenst leg ik in het consult kaarten ter ondersteuning van jouw proces. Let op, ik voorspel geen toekomst. De kaarten geven de onderwerpen, inzichten en tips die jij op dit moment mag ontvangen.

Investering:
€115,-

Een sessie duurt anderhalf uur.

Ik ben Margot...

20190416_134816

Ik zie veel mooie mensen om me heen rond fladderen. Het is spannend om jezelf te zijn. Het vraagt om je voeten op de aarde te zetten. Oei, dat is nou precies  wat ze niet durven want die aarde is niet veilig. 

In mijn eigen proces en daarna in de begeleiding van vele mensen heb ik een fijne manier van werken ontwikkeld. Te beginnen bij veiligheid, warme en aanwezigheid. De antwoorden zitten namelijk altijd al in de mens. Het vraagt alleen liefdevolle ruimte en een scherpe, ervaren blik om die antwoorden in jezelf te vinden. 

Ik ben en schep die ruimte graag.

Extra Flowconsulten & Extra korting?

Koop dan een strippenkaart

3 sessies voor €325,-
(jouw voordeel, €20,-)

5 sessies voor €525,-
(jouw voordeel, €50,-)

Testimonials

“In het kader van mijn voorbereiding op een sollicitatiegesprek heb ik een coachsessie bij Margot gedaan. Toen zij mij vroeg wat ik uit het gesprek wilde halen antwoordde ik haar dat ik op dit moment genoegen nam met een vast contract.

Wat mij bij is gebleven van het gesprek dat daarop volgde is dat Margot mij uitdaagde om mijn kern kwaliteiten te benoemen. In het groter geheel stimuleerde zij mij tot zelfreflectie die leidde tot de realisatie dat ik eigenlijk in mijn leven nog nooit voor een baan ben afgewezen. Tijdens die sessie heeft Margot mij geholpen om de juiste mentale staat te bereiken. Het credo was dat als ik mijn pure zelf bent dan hoef ik niemand iets te bewijzen.

Ik ben twee dagen later bij mijn nieuwe werkgever aangenomen. Maar het grootste cadeau is dat ik niet meer twijfel aan mijn eigen capaciteiten en dit is een gift voor het leven”
"In de coachsessies die ik bij Margot heb gedaan heeft ze me begeleid om helder te krijgen waar mijn blokkades lagen.Ze deed dat door afstemmen op mij en vandaar uit de juiste vragen te stellen zodat ik het concreet kreeg en gemakkelijk zelf tot inzicht kon komen. Het was ontzettend waardevol voor mij."
“Wat een geweldig alternatief voor een live consult!
Een telefonische afspraak met Margot is alsof je echt live met haar in contact bent. Je hoort haar rustige, prettige stem aan je oor. Dit geeft je gelijk een veilig en vertrouwd gevoel. Vervolgens luistert ze intens naar jouw verhaal zonder te interrumperen. Dit maakt dat je je écht gehoord voelt!

Haar analyse daarna is verbluffend to the point, een eye-opener. Ze neemt alle tijd voor je en vat samen, komt terug op datgene wat je gezegd hebt. Zelf ben je ook in de gelegenheid om op te schrijven wat Margot aangeeft. Het trekken van de Engelenkaarten en hun betekenis maakt het consult compleet.”
Nelly van Ginneken

Toch ergens anders behoefte aan?

Dromen waar maken

Je bent beland in stilstand of hard werken. Je krijgt maar geen balans te pakken. Je bent zo dichtbij maar HOE passen de puzzelstukjes in elkaar? HOE werk je heel gericht aan je doelen én ga je met de stroom mee?

Rust in mijn energie

Je staat volop in de creatie van je visie. Je weet dat je achter het stuur zit in je eigen leven. Je bent even kwijt waar je staat in het geheel. Oud en nieuw danst door elkaar en je verlangt naar helderheid. Helderheid om de volgende stappen vanuit de juiste energie te zetten.

Ik wil gewoon mezelf zijn

Je verlangt ernaar om jezelf te zijn. Als je gaat zitten om je eigen waarheid in de wereld te zetten loop je vast. Hoe vang je jouw gevoelens en ideeën in woorden? Waarom krijg je niet voor elkaar wat je graag wil:  zonder schroom zichtbaar zijn.