“Wil jij graag in je eigen flow te stappen?”
“Ben je vaak in je hoofd, mee met de taken van de dagelijkse dag of
overal en nergens met je aandacht?”

creatie vanuit je bron

In Creatie vanuit je bron kun je van 15 oktober tot en met 1 december anderhalve maand lang voorbij gaan aan je hoofd en in je eigen focus en flow stappen. Iedere dag opstaan met waar je echt blij van wordt. Dat zorgt voor een fijne motivatie en actie die vanuit jezelf komt.

Je laat de vraag ‘wat moet ik doen om het goed te doen?’ los en stelt de vragen die er echt toe doet. ‘Wat geeft me in dit moment vreugde?’ ‘Wie mag ik daar vandaag voor zijn?’ ‘Wat wil er vandaag ontstaan?’

Met twee oefeningen per dag voel je sterker je eigen kern, grenzen, wensen, je eigen creatiekracht, de synchroniciteit en ben je verbonden met mensen die dat ook kiezen.

Wat is er mogelijk als je 30 dagen achter elkaar leeft vanuit deze vragen en focus? Kom het ervaren in Creatie vanuit je bron.

Vertrouwen in jezelf door te doen, te ervaren en je eigen flow te ontdekken.

Creatie vanuit je bron

15 oktober t/m 1 december

toegang tot de besloten Facebookgroep
& de besloten website

15 oktober tot 1 november – Wat maakt jou echt blij? De workshop ‘Je eigen focus’ helpt je daarbij op weg. Waar sta jij iedere ochtend voor op?

1 november tot 1 december – in focus & actie.
Met twee simpele opdrachten per dag stap jij in je flow.

Doordat je het samen met een groep gemotiveerde en geïnspireerde mensen doet zal je zien dat het als vanzelf kan gaan. Voorbij aan je hoofd zet je iedere dag een behapbare stap.

Ben je klaar voor stilte in je hoofd
& actie in je leven?

Investering:

€35,-

Testimonials