Heb je een baan in de zorg en zit je in de ziektewet?

Voel jij je niet meer gelukkig in je werk, omdat de zorg die je moet bieden niet langer meer overeenkomt met je eigen waarheid?

Heb je al je energie gegeven om die zorg maar goed te doen en ben je jezelf daarin vergeten?

Hey, mooi mens, de verandering ligt niet in die buitenwereld maar in jou!

Het is tijd om op een gezonde manier te leren zorgen.

Ik ben Margot en
ik weet precies waar jij staat.

Super creatief en intuïtief, een liefdevol hart om naast mensen te staan. Ik had een baan in de gezondheidszorg, een man die vastliep en een praktijk die ik probeerde op te starten. Met veel passie probeerde ik alles super goed te doen. Tot ik zelf op was. Ik was er voor iedereen geweest en mezelf vergeten. Op een dag voelde ik dat als ik nog één stap zou zetten, mijn lijf in zou storten. Ik belande in de ziektewet. 

 

Mijn daginvulling, gevoel van eigenwaarde en houvast viel in één klap weg met de keuze om me ziek te melden. Daar begon mijn eigen avontuur.  De waarheid die ik voelde zag ik niet terug in de zorg die ik moest bieden. Het gat daar tussen bleef ik zelf maar opvullen. Daardoor was ik steeds harder gaan werken en daarmee over eigen grenzen gestapt.

Het avontuur dat voor me lag was een nieuwe manier van zorg vinden die voor mij én mijn klanten gezond was. Ik kon en wilde de zorg niet de rug toe keren, het was tenslotte ook mijn talent.
Het koste mij meerdere jaren en verschillende werkervaringen om deze manier te vinden. Het moment dat ik het door had werd werken en leven weer leuk en licht . Met heel veel plezier werkte ik weer in de zorg.  Mijn klanten bloeiden. Ik voelde me vervuld én heb energie over. Waar ik me eerder eenzaam voelde omdat niemand mijn levens-, zorg- en wereldvisie leek te begrijpen, voel ik me nu verbonden met een netwerk van mensen die net zo voelen en denken als ik. 

Nu sta ik klaar, samen met een mooie team klaar om alle mooie, lieve en gedreven zorgers zoals jij te leren en te inspireren te zorgen op een manier die gezond is voor jezelf én je klanten.

"Omdat Margot me hielp mijn eigen woorden te vinden ontdekte ik
de werkelijke waarde die ik te bieden heb. Nu trek ik precies
de mensen aan die bij passen: Bewust en intuïtief!"
Mandy Esmee
Pioniers in Flow

Als jij het beste voor jezelf bent,
ben je altijd de beste versie van jezelf voor anderen.

OF

In de zorg voor jezelf ligt de sleutel
voor goede zorg voor een ander.

Samen komen we verder

Het Bloeiende Zorg traject is een proces van 6 maanden.

Wat vind je in dit traject?

 • Ik, Margot, hou je op jouw pad houdt, praktisch, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Ik heb pijlsnel door waar de pijnpunten liggen en waar ik bij je aan mag sluiten. Met mijn kennis in de zorg kan ik samen met jou denken in mogelijkheden binnen je baan. Met mijn eigen weg van uit mijn baan stappen kan ik je helpen op de weg uit je baan indien nodig. Ik werk vanuit speelsheid en creativiteit.
 • Een lichaamsbewustzijn coach die je leert te beginnen vanuit jezelf.
 • Een klanktherapeut die je helpt je oude pijnen op een heel zachte manier los te laten.
 • Eventueel aanvullend ondersteuning bij de uitdagingen die je tegenkomt op je pad, bijvoorbeeld hulp van een financieel planner, iemand die je helpt jezelf zichtbaar te maken, etc.
       Jouw talent is dat je altijd wel je weg vindt. Daar gaan we van uit en bouwen we op door. 
Monday flowers

Ik werk holistisch.
Dit betekent ik je zie als geheel.

Om een gezonde balans in je leven te vinden kan je opeens dingen tegen komen die je niet verwacht had. Moeite met je eigen waarde, aanwezig kunnen en durven zijn in het moment, problemen met communicatie. Ik heb een prachtig netwerk van bewuste mensen om me heen die ik daarin zo nodig invlieg in jouw proces. 

Zonder dat er nog eens extra kosten aan verbonden zijn. 

Met een dreamteam aan de slag

Hoe werkt het?

De snelheid van het traject is afhankelijk van het tempo dat jij kan en wil lopen.

1. We beginnen met een plan voor drie maanden. Ik noem dit een nieuwe werkelijkheidsplan omdat jij iets anders wil dan wat je nu ervaart. In dit plan zetten we intenties, stel je eerste doelen en brengen we jouw motivatie, hulpbronnen en uitdagingen scherp in kaart. Een goed begin is het halve werk. Na drie maanden evalueren we het plan en scherpen we het voor de drie maanden die volgen.

2. Je maakt kennis met mijn methode waarin creativiteit, ontspanning, doelgerichtheid, een goed gesprek en energetisch werk elkaar afwisselen. We leren elkaar kennen en verzamelen de informatie voor jouw spiegelmap.

3. Je krijgt van mij een spiegelmap waarin jouw kern staat.  In verandering wordt gevraagd om veel los te laten. Dat kan verwarring en angst oproepen.

 

De spiegelmap zorgt dat jij dicht bij jezelf kan blijven en de keuzes vanuit jouw kern kan maken. Het is je houvast tijdens dit proces. Ieder moment dat je vast dreigt te lopen sta ik voor je klaar. Samen zorgen we dat jij zo makkelijk mogelijk door je proces heen gaat.

4. Nu ga je oefenen in contact met anderen. We kijken samen wat er gebeurt. Waar je vastloopt schaven we bij en/of ruimen we oude overtuigingen op. We maken samen steeds weer ruimte voor je nieuwe stappen.

5. Samen kijken we terug op je proces. Ben je tevreden? Is er nog iets nodig? Is het tijd om feest te vieren? Waar sta je en hoe ga je nu verder?

Tijdens het proces kijken we samen wanneer je behoefte hebt aan diensten die mijn netwerk je aan kan bieden zoals yoga, dansen, lifestyleplanning, klanktherapie of iets wat nog beter bij jou persoonlijk aansluit. We doen dit op het moment dat jij hier aan toe bent. 

Bonus 1 

Toegang
Online Community

In Creatie vanuit je bron is een website een met heerlijke meditaties, afstem-momenten, informatie over bewust je leven creëren. Je vind er net zulke gedreven zorgprofessionals als jij. Het is de plek waar je gewoon jezelf mag zijn. Gedreven, ontspannen, liefdevol en af en toe gewoon even leeg. Hier vind je alles om je op te laden op het moment dat jij dat nodig hebt.

Bonus 2

2x Ontspan- en ontmoetdag

Je kan aanschuiven bij twee ontspan- en ontmoetdagen. Deze dagen vinden plaats op een prachtige plek in de natuur. 

Je ontmoet deze dag andere gedreven zorgverleners die de rust zoeken. Het programma is een combinatie van creativiteit, goed eten, yoga, verbinding en mindfulnes.

Bonus 3

Kaartje
Ont-Moet Festival

Dit festival is een Basecamp, een veilige basis vol workshops, creatieve activiteiten, eten, dansen en heel veel gezelligheid! De kern: dat jij jij kan zijn.

Na het Ont-moet Festival:
– weet je waar & hoe je weer verder wil
– ben je op een fijne manier
in contact geweest met jezelf
– heb je nieuwe connecties
gemaakt met mooie mensen

"Margot heeft mij laten zien dat ik het in mij heb waar ik voor sta, waar ik in geloof, wat ik uit wil dragen. Ze heeft me laten inzien dat ik dat echt zelf ben. Doordat ze op een heldere, concrete manier mijn woorden terug heeft gegeven en het tastbaar heeft gemaakt kan ik mijzelf zien!

Wat levert het me op?

Jij bent jezelf
Met alles wat je bent
Het cadeau dat deze wereld zo goed kan gebruiken.

Jij bent weer die liefdevolle, zorgzame kracht en dit keer zonder jezelf te verliezen. Je verwerkt je teleurstellingen, kijkt in de spiegel en ruimt de niet langer passende overtuigingen op.  Je staat bij jezelf stil en maakt ruimte voor nieuwe inzichten en antwoorden. Je laadt op en hebt gedurende jouw proces steeds meer nieuwe energie en inspiratie. Vanuit deze nieuwe manier waarop je met jezelf omgaat heb je als zorgverlener nu een enorm voordeel. Jij kan dit doorgeven aan jouw clienten. 

Zelfvertrouwen, trots en blijdschap komen dan vanzelf. Het tilt je op. Je kan de beste versie van jezelf zijn en voor de ander.  Je zet jezelf dan ook met heel veel passie neer.  Je talent wordt gezien.  jij bent die zorgverlener waar jijzelf, je klant én je leidinggevende op kan bouwen. Je zit in een prachtige opwaartse spiraal. Dankbaar straal je in wat je doet. Je bent happy met jezelf en de mooie mensen waar je mee werkt.

Bloeiende zorg traject

traject op maat
De investering die jij of je baas

doet voor 6 maanden:

€5997,- incl. btw
 • Persoonlijk nieuwe werkelijkheidsplan
 • Spiegelmap
  Een document dat je dicht bij jezelf houdt, met jouw plan & uitgewerkte interviews
 • Coachsessies
 • Lichaamsbewustzijns activiteitein die bij jou aansluiten
 • Ontspan en ontmoetdagen
 • Energetische behandelingen (Bars)
  Deze zorgen dat je ruimte in je hoofd hebt om makkelijk door dit traject heen te bewegen.
 • Aanvullende ondersteuning
  Bij uitdagingen die je tegenkomt op je pad. Deze worden op basis van jou en jouw proces ingezet.

Leg contact voor jouw gratis kennismaking & bloeiende zorgscan

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van het traject wat je kiest kan je pakket de volgende onderdelen bevatten:

 • Een persoonlijk droomplan.
 • De hoeveelheid coachingsessie die je nodig hebt, afhankelijk van jouw proces.
 • wandelingen en lunch tijdens sessies met mij.
 • Je website
 • Je branding, de manier waarop je gaat communiceren met de wereld. Met een heel persoonlijk visitekaartje en logo.
 • Spiegelmap met daarin jouw plan en de uitgewerkte interviews die ik met je doe. Een document dat je dicht bij jezelf houd omdat je er je eigen antwoorden helder geordend in terug vindt.
 • Energetische behandelingen (bars) die zorgen dat je de ruimte in je hoofd hebt om makkelijk door dit traject heen te bewegen. 
 • De ondersteuning bij de uitdagingen die je tegenkomt op je pad, bijvoorbeeld hulp van een financieel planner, lichaamsbewustzijn door individuele yoga, etc.

Nee, ook mannen zijn welkom.  De intentie is juist een community neer te zetten die bestaat uit zowel mannen als vrouwen.

Nee. In de community vind je mensen met een praktijk, een baan of een andere dag invulling. Dit is niet bepalend voor de inhoud die we met elkaar bespreken.

Deze community is voor mensen die bewust willen bijdragen aan een vermenselijking in deze maatschappij. Mocht jij je daarmee verbonden voelen maar geen coach, leraar of zorgverlener zijn, ben je ook welkom. De bedoeling is wel dat deze community bestaat uit mensen die, in sociale zin, bij willen dragen aan onze huidige wereld. Herken je je daar niet in, dan is deze community niet voor jou.

Dat is zeker geen probleem. Regelmatig vinden er workshops of andere activiteiten plaats die juist gericht zijn om het voelen en helder krijgen van jouw ‘missie’. Als je dus wel voelt dat je iets te doen hebt maar nog niet goed weet wat, is deze community dus juist iets voor jou.

Dat beslis jij zelf. Je kunt steeds weer kiezen waar je aan deel wilt nemen en hoe intens je in de cursussen duikt. Ik ben wekelijks een uur tot anderhalf uur beschikbaar voor vragen. Meditaties duren gemiddeld tussen de 5 a 20 minuten. Met werkboeken kan je een uur tot uren aan de sla.g Jij bepaalt dus hoeveel tijd jij wil investeren.

Nee. In de groep zijn er mensen met verschillende voorkeuren. De één luistert vooral de meditaties, de ander is enkel bij de ontmoetingsmomenten. Iedereen is vrij om zijn of haar eigen voorkeuren te volgen. Ga het vooral ervaren en voelen wat bij jou past.

Er is altijd een lopend aanbod. De ene keer behandelen we samen een boek. De andere keer is er een 30 daagse challenge, een workshop of een gezamelijke meditatie. Jij kiest waar en in welk tempo je mee wilt doen. Al het aanbod vind je terug op een besloten website. Zo kan jij kijken wat jij op dat moment op wil pakken.

Je kunt per maand opzeggen. De uitzondering is als je kiest voor een Doelgericht of Ontspannen en Doelgericht pakket. Hiermee kies je voor een coachingsproduct. Je kiest voor een commitment van een half jaar. In dit half jaar werken we samen aan jouw droomplan en heb je toegang tot alle inhoud van de Creatie vanuit je bron community.

 

Je kan ieder moment een consult bij me inboeken. Dit kan op het moment dat jij behoefte hebt aan een consult. Los van de pakketten kosten consulten €75,-. 

Binnen de pakketten Doelgericht en Doelgericht en ontspannen knallen betaal je €65,- voor een consult, wat inbegrepen zit in het maandbedrag van dat pakket.

Kies je voor een pakket met een maandelijks consult, is afstand geen probleem. De coaching kan via Skype. Mijn ervaring is dat de resultaten niet lijden onder de afstand tussen ons. De Bars sessies vinden wel altijd plaats in mijn praktijk in Leeuwarden. Kiezen voor een Doelgericht en Ontspannen Knallen pakket betekent een maandelijks bezoek aan mijn praktijk. Het is aan jou om te bepalen welke afstand je daar voor wilt afleggen. Kom je van ver, zou je een maandelijks bezoek aan Friesland kunnen overwegen en plannen we je consult en bars sessie op één dag.