“Pfff, mijn energie is op en mijn hoofd is vol!”
“Ik heb het gevoel dat ik geen enkele ruimte heb.”
“Er is zoveel verschoven maar de oude gedachten zitten nog ergens vast.”

20190416_134951

Een Access Bars® sessie ruimt letterlijk in jouw hoofd en energie op. Het hoofd, de geest en het lichaam ontspannen.

Na een behandeling van je Access Bars® heb je op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt ontvangen. Je hebt nieuwe ruimte, rust, ontspannen en moed om verder te gaan.
Hoe wordt het nog beter dan dat?

Welke ruimte kan & mag in jou en je leven ontstaan?

Bars Sessie

Tijdens een Access Bars®-behandeling lig je met je kleren aan op de behandeltafel. In de behandeling raak ik  32 punten op je hoofd in diverse vingerzettingen lichtjes aan. Na de behandeling kan je rustig even landen met een kopje thee, een glas water of koffie en is er tijd om stil te staan bij wat je hebt ervaren.

Ben jij klaar om te ervaren welke ruimte en rust jij kan zijn?

Een Bars sessie duurt 60 minuten.

Investering:
€75,-

Ik ben Margot...

20190406_141948

Levend vanuit een creatief, iets wat chaotische hoofd verlangde ik naar rust en focus. Een manier waarop ik mezelf kon ontladen. Zonder woorden, zonder actie, gewoon even kunnen ontvangen. Bars was daar direct een antwoord op. Het ontlaad me, ontspant mijn lijf en geeft me nieuwe ruimte. Dat wil ik natuurlijk aan je doorgeven. 

Extra Bars & Extra korting?

Koop dan een strippenkaart

3 sessies voor €200,-
(jouw voordeel, €25,-)

5 sessies voor €325,-
(jouw voordeel, €50,-)

Testimonials

“Door de barsbehandelingen die Margot mij geeft ontstaat er weer ruimte en krijg ik energie.Blokkades worden opgeruimd en ik voel me weer heel.”

Toch ergens anders behoefte aan?

Dromen waar maken

Je bent beland in stilstand of hard werken. Je krijgt maar geen balans te pakken. Je bent zo dichtbij maar HOE passen de puzzelstukjes in elkaar? HOE werk je heel gericht aan je doelen én ga je met de stroom mee?

Rust in mijn energie

Je staat volop in de creatie van je visie. Je weet dat je achter het stuur zit in je eigen leven. Je bent even kwijt waar je staat in het geheel. Oud en nieuw danst door elkaar en je verlangt naar helderheid. Helderheid om de volgende stappen vanuit de juiste energie te zetten.

Ik wil gewoon mezelf zijn

Je verlangt ernaar om jezelf te zijn. Als je gaat zitten om je eigen waarheid in de wereld te zetten loop je vast. Hoe vang je jouw gevoelens en ideeën in woorden? Waarom krijg je niet voor elkaar wat je graag wil:  zonder schroom zichtbaar zijn.