Wil jij naar je doelen werken maar ben je steeds weer afgeleid?
Houd je de focus krampachtig vast als je deze eenmaal hebt?
Is het hollen of stilstaan?

Je huis, je hond of kat, je werk, je baas, je bedrijf, je kinderen, je tuin. Alles vraagt aandacht. Aandacht die je graag wil geven.
Tegelijk mis je de aandacht voor je eigen doelen. Je focus vasthouden lijkt moeilijk in een wereld vol prikkels.
Je wordt zo makkelijk afgeleid. Je houdt of krampachtig vast of je bent weer afgeleid. 

Je bent je bewust dat jij jezelf afleidt. Nieuwe doelen stellen en daar naar toe werken vraagt energie.
Soms voel je je lam gelegd door de grote berg die voor je ligt. Waar is de energie gebleven om aan de slag te gaan?

Stiekem kies je toch vaak voor gemak. Werken naar de nieuwe doelen vraagt je om je grenzen te verleggen.
Het is zo makkelijk om weer in je oude patronen te schieten.

Dit alles brengt je in een negatieve spiraal waarin je kritisch bent naar jezelf. Waarom lukt het je niet gewoon consequent te zijn?
Heb je te weinig motivatie? Ben je een excuustruus? Hoppa. Nu gaat je energie naar negatieve gedachten in plaats van naar je doelen. Je baalt van jezelf. 

“Hoe doorbreek ik dit gedoe?”
“Wie houdt me scherp?”
“Wie helpt me om het beste uit mezelf te halen?”
“Waar vind ik dagelijks de motivatie om de benodigde stappen te zetten?”

Ik zie je verlangen naar vrijheid, ontspanning én je dromen leven. En ik vind het zo jammer dat jij je laat afleiden.

Door 30 dagen focus & actie ga je ruimte, plezier en zelfvertrouwen ervaren.

Je stelt jezelf af op je doelen. Iedere dag zet je een stap. Je meet je resultaten. Hierdoor voel je je trots en kom je in een positieve spiraal.
 
Dat geeft een energie!
 
Je tilt jezelf op, voelt je goed en houdt een gezonde balans in je focus.  Je haalt jezelf van het droge, gooit je boot in de stroom naar je doel en gaat als een speer.


Dit is het geheim tot het behalen van je doelen
op een manier die ontspannen voelt.

Start direct, vanuit je eigen huis. Verbonden met gelijkgestemden, motivatie en inspiratie via Facebookgroep.

Alles wat je nodig hebt om zacht, doelgericht en blij te knallen!

 

Ik ben Margot...

Ik ben Margot Peters. Ik heb altijd een hoofd vol goede ideeën. Visionboards, visualisatie en afstemmen vond ik fijn. Het hield me echter in dromenland. Ik besloot mijn mindset aan te pakken. Ik ben een doener en schakel makkelijk naar actie. Door heel doelgericht en planmatig te werken miste ik de flow. Dat moest toch anders kunnen?  Ik heb jaren gezocht naar een manier om de ideeën ook daadwerkelijk neer te zetten op een manier die ontspannen voelde. Inmiddels heb ik een zachte manier van focus en actie gevonden die ik graag met je deel.

Wat krijg ik precies
in deze training?

Online

  • De workschop Focus (online)
  • Iedere week een nieuwe meditatie. 
  • Iedere week een nieuw journal.
  • Iedere dag een motivatiemail.
  • Een Facebookgroep met gemotiveerde mensen die ook naar hun doelen werken.
  • De mogelijkheid om maandagavonden met me te sparren in de Facebookgroep.
    Ik ben live en beschikbaar van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Jouw investering

€97,-

Veelgestelde vragen

De workshop en het visionboard maken kost ongeveer 2,5 uur. Daarna ben je dagelijks gemiddeld een half een kwijt. 10 minuten in de ochtend, 10 tot 20 minuten voor het slapen. Hoeveel tijd je er verder mee bezig gaat beslis jij zelf. Ik ben wekelijks een uur uur beschikbaar voor vragen. 

Ja, als jij bereid bent om de bovenstaande tijd voor jezelf te maken. Dit is een programma dat jou uitdaagt jezelf tijd te geven. Als je bereid dat te doen, kan je mee doen.

De meditaties en de journals zijn de basis. Als je resultaat wil ‘moet’ je daar gebruik van maken. Verder kan je zelf kiezen of je gebruik maakt van de Facebookgroep en de momenten dat je met mij kan sparren.

Dat voelt egoïstisch en roept verzet op. Ik denk dat het ook niet hoeft. ​​Als jij gaat focussen op wat voor jou belangrijk is, dat zullen je gezin, huis, werk en financiën vast een deel zijn van het gehele plaatje. Wat je gaat doen als je focust op je eigen verlangens, is ze naast de verlangens van alle anderen zetten. Je besluit om net zo goed naar je zelf te luisteren als dat je naar anderen luistert. Niet meer dan fair naar jezelf toch?

Dat ligt aan de grote van jouw doel. Sommige doelen nemen een paar dagen, andere een aantal jaren. Het doel van dit programma is dat je vanuit ontspanning én focus naar je doel werkt. 

Nee. De besloten website, de facebookgroep en de ontmoetingsmomenten via Zoom wijzen zich vanzelf. Mocht je  tegen  de techniek aanlopen, ben ik altijd bereid je op weg te helpen. Tot nu toe heeft iedereen altijd deel kunnen nemen.

Ja. Alle inhoud meditaties en journals vind je op een besloten webstite. Jij krijgt hiervoor een inlogcode zodat je toegang hebt. Daar zal ik ook opnames van de lives van Facebook plaatsen. Heb je vragen die je graag beantwoord wil hebben? Deze kan je naar me mailen zodat ik ze in de Facebook live mee kan nemen.  De besloten Facebookgroep is een extra dienst binnen dit pakket, niet de hoofddienst. Wil jij niets met Facebook, ben je dus ook van harte welkom.

Nee. Je bent altijd vrij om aan te schuiven, helemaal niet mee te willen doen of af en toe. Dit programma kan je volgen zonder gebruik te maken van de online ontmoetingsmomenten.

Je kan ieder moment een consult bij me inboeken. Dit kan op het moment dat jij behoefte hebt aan een consult.

Het is altijd mogelijk om een pakket op maat te maken voor jou. Consulten kunnen prima via skype. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.